Poetiske påskeæg

Poetiske gække vers skrevet med tush på æg støbt i gips.
Poetiske gækkevers skrevet med tush på æg støbt i gips.
Inspireret af en af de kommentarer vi fik på opslaget om betonæg, har jeg eksperimenteret med støbe æg i gips. Disse æg er støbt efter samme princip, som dem jeg støber i beton. Den eneste forskel er, at betonen er erstattet af gips. Man skal være vaks på fingrene, for gipsen størkner meget hurtigt, så lav lidt ad gangen. Jeg har endnu ikke knækket koden for, hvornår æggene skal ud af skallen. Jeg forsøgte første gang efter et par dage, og her knak flager af den yderste gipsen af. Det gik bedre efter yderligere et par dage, men helt perfekte blev de ikke. Da gipsen var hel tør, skrev jeg med sort tush brudstykker af gækkevers. Gipsæggene supplere på smukkeste vis købte porcelænsæg og hjemmelavede betonæg rundt omkring i boligen, og bringer med deres poetiske vers minder til barndommens gækkebrev.

6 tanker om "Poetiske påskeæg"

  1. Tak! Dejligt at høre!
    Er også blevet meget begejstret for dem. De er så fine at anvende sammen med andre æg og påskepynt med deres både poetiske og grafiske udtryk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *