misundelsesværdige müsli-barer

Det er altid hyggelig med en lille snack i madpakken. Her er müsli-baren et fint alternativ og de kan købes i mange varianter. Men det er faktisk slet ikke så svært at lave sine egne barer – og så kan du selv bestemme indholdet!
IMG_0275
Som udgangspunkt skal du bruge:
100 g margarine
4 ½ dl müsli
1 spsk. mel
1 dl sukker
2 tsk. vanillesukker
1 ½ tsk. bagepulver
2 spsk. Lys sirup

Margarinen smeltes i en gryde og de øvrige ingredienser tilsættes. Blandingen røres godt sammen og fordeles derefter blandingen i en lille bradepande der er beklædt med bagepapir. Dejen bages i 10 minutter ved 200 grader. Chokoladen lægges på mens müsli-massen stadig er lidt varm. Sæt bradepanden i køleskabet en halvtime og skær herefter ud til passende stykker.
Pynt fx med hakket chokolade eller frysetørret frugter.

2 tanker om "misundelsesværdige müsli-barer"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *