Simpel krans med snebær

Der begynder efterhånden at snige sig lidt december stemning ind ude i haven. Jeg har samlet lidt af mine julebetonstøbninger på fade og sat på havebordene rundt omkring. beton_støbe_jul_kogle_kugler.JOG-fil
Jeg fik også lige bundet en simpel krans til døren ind til haveskuret.krans_snebær_diy.JPG-fil
Den består i al sin enkelhed af en rund krans lavet af ranker fra en vild clematis. Herpå er fastgjort grene med snebær, som er bundet ind til kransen med vinseltråd.krans_snebær_diy.JPG-fil Simplere kan det næsten ikke blive, – og så er den smuk med sine hvide bær, der vækker længlen efter en skøn og forhåbentlig hvid jul.

2 tanker om "Simpel krans med snebær"

  1. Hvor er det en smuk krans.
    🇩🇰 Hjertelig tillykke med din runde dag. Hører, du er blevet fejret fra morgenstunden med kaffe, kram 😂mm. Du må have en dejlig dag. Skal hilse fra Bent.
    Kh Elisabeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *