Juleelg i et stykke DIY

Tredje gang er lykkens gang! Eller sådan er det ihvertfald med projekt “støb en juleelg”. beton_støb_diy_elg_jul.JPG-filJeg skrev for noget tid siden om mit eksperiment med at støb i en form af pap. Det fungerede faktisk ok, men jeg var desværre så utålmodig efter at se det færdige resultat, at jeg prøvede at tage elgen ud af formen, før den var gennemhærdet. Det resulterede i et par brækkede ben. Formen var ikke til at genbruge, så for at prøve igen skulle der startes helt forfra.
Ved en familiekomsammen talte jeg med en af mine nevøer om støbeprojektet, og han forslog, at han lige kunne save en elg-form ud i træ.elg_beton_støbe_diy.JPG-fil Det fik han hurtigt fikset. Elgen blev skåret ud i en tyk træplade, og rundt om denne lagde han en tyk silikonefuge og afsluttede med at dække bunden med silikonemasse. elg_beton_støbe_diy_form.JPG-filFormen blev straks taget i brug,- men min manglende tålmodighed straffede mig endnu engang. Første elg brækkede begge ben, fordi betonen ikke var hærdet nok.beton_støb_diy_elg_jul.JPG-fil Men tredje gang er som bekendt lykkens gang,- og nu har jeg en skøn juleelg stående udenfor min dør. Og det bliver helt sikkert ikke den sidste 🙂 elg_beton_støbe_diy.JPG-fil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *