Nyt fra betonstøberiet – lidt jule-DIY

Der støbes forsat i små mængder i drivhuset. Lige nu er det ting, som jeg gerne vil have til jule,- både til egne dekorationer, men også til fine værtindegave til julens mange sammenkomster. beton_støbe_julekugler_diy.JPG-fil
Der støbes bla julekugler i en silikoneforme fra Lidl. Den er egentlig til kager, men er nem at anvende til beton, da silikonen slipper let. Når kuglerne er størknet efter et par dage, tages de ud af formen og samles to og to med fliseklæb. beton_støbe_julekugler_diy.JPG-filJeg har her ud over givet dem lidt hvid akrylmaling, som jeg herefter har tørret af på de høje steder med en våd klud. På den måde kommer møsteret til af fremstå tydligere.
Har man børn er de fine at bruge til legekøkkenet som kager, som børnene selv har været med til at dekorere.20161022_090410
De stjerneformede kugler er støbt i plastkugler fra Tiger. Jeg har skåret kuglerne op langs samlingen, smurt formene med madolie og samlet dem med gaffatape på den ene side, før betonen er kommet i. Afslutningsvis er der sat en ståltråd om ophængstutten, og kuglerne er lagt i en spand med sand, der hjælper med at holde kuglen samlet, mens betonen tørrer.

Formen til de runde kugler et købt i Lidl for par uger siden. Andre bageforme i silikone kan anvendes til små betonstøbeprojekter.
Formen til de runde kugler et købt i Lidl for par uger siden. Andre bageforme i silikone kan anvendes til små betonstøbeprojekter.

2 tanker om "Nyt fra betonstøberiet – lidt jule-DIY"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *