BOUUU… Skræm livet af dine halloweengæster

Hvert år op til halloween klipper vi uhyggelige silhuetter i sort papir. Et kreativt projekt der samler hele familien til uhyggelig hygge! Så leder I efter et hyggeligt krea-projekt til at fordrive tiden med en kold og regnfuld efterårsdag, kan vi varmt anbefale at samle børn eller børnebørn rundt om køkkenbordet og klippe skræmmende, gode monster ud af sort papir.
halloween_klip_diy.JPG-fil
Se her hvordan de klippe de skønne MONSTER
Klippene herunder har har jeg lavet til inspiration til min billedkunstklasse, der skal pynte vinduerne i deres klasseværelse med frygtindgydende monstre, som skal tage vel imod skolens elever her sidst i oktober.
monster_klip_halloween_diy.JPG-fil

2 tanker om "BOUUU… Skræm livet af dine halloweengæster"

  1. Hej med Jer!
    Hvor har I mange gode og kreative ideer her til efterårsferien!
    Nu ved vi i hvert fald, hvad vi skal foretage os på regnvejrsdagene!
    Kærlig hilsen Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *