En lysende enkel ide DIY

Tror jeg har fået “beton-øjne” :-O
Er, som I sikkert har bemærket her på bloggen, gået igang med at støbe betonting, selvom det egentlig er ved at være for sent på sæsonen, når man som jeg støber udendørs. Men så er det jo godt at mine “beton-øjne” spottede en mulig støbeform en dag, hvor jeg havde en æggebakke liggende på hovedet på bordet. Har aldrig før tænkt på, at pappet, det danner mellemrum mellem æggene, havde en fin form at støbe i. beton_støbe_diy_lysestage.JPG-fil
Jeg vente æggebakken på hovedet, stoppede en lille lysholder i hulet og fyldte det op med beton.støbe_beton_diy_lys_lysestager. JPG-fil Efter 4 dage fjernede jeg pappet og tog den fineste lille lysestage ud.beton_støbe_diy_lysestage.JPG-fil Dem skal jeg helt sikkert støbe flere af,- og så kan de nemt stå indedørs i lidt varmere omgivelser og hærde op,- også selvom temperaturen udenfor om natten nærmere sig de 4-5 grader.beton_støbe_diy_lysestage.JPG-fil
Tænker de vil være rigtig fine i julemåneden at stille i vindueskarmen med lidt gran rundt op.

4 tanker om "En lysende enkel ide DIY"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *