Betonkage med bær-kompot DIY

Efter en lang pause fik jeg i søndags atter gang i beton-værkstedet. Jeg fik støbt et par krukker, nogen fade og en betonkage. Den sidste blev støbt i en form, som jeg tilfældigt spottede i supermarked. Frossende fløderand fra Polar Is kom i indkøbskurven, og emballagen efterfølgende vasket og smurt med olie, før den blev fyldt med beton. Efter et par dage blev betonkagen vendt ud af formen. Sidste år støbt jeg et betonfad, som jeg satte fast på en betonfod med blå lip for at få et kagefad i beton. Fadet blev dekoreret med en krans af rønnebær, hyldebær og efterårsblade, og på dette leje blev betonkagen lagt. beton_støbe_diy_kage.JPG-filNu indgår betonkagen i et af havens små efterårstabuloer på havebordet ved terrassen. beton_støbe_diy_kage_JPG-filPå bordet blev betonkagen suppleret med små betonkager, som jeg støbte sidste efterår i en silikonform fra Fakta. beton_støbe_diy_kage.JPG-fil
Find flere ideer til efterårs-støbertier her: svampe, japanske lygter og græskar, fade

Betonkagen netop udtaget af plastformen.
Betonkagen netop udtaget af plastformen.

4 tanker om "Betonkage med bær-kompot DIY"

 1. Wau… den er cool på den helt rigtig måde!!!!
  Håber ikke nogen sætter tænderne i den 😉

  Med den her betonkage i hovedet, så ved jeg godt hvilken dessert, familien får i weekenden,- og så skal der støbes!

  Mvh Anne

 2. Jeg er helt sikkert også klar til beton-kage-bagning!!! Så nu går Den store Bagedyst også herhjemme hos os.
  Virkeligt flot med den bær-krans betonen ligger på.

  Hvordan har du lavet det fine kagefad? Kan man måske lokke den fremgangsmåde ud af dig?

  Venlig hilsen Claus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *