Pavlova med sensommerbær

Haven byder forsat på bær her i september. Jeg plukker en lille skål blandede bær hver dag. De fleste kommes i fryserne eller omdannes til smoothie, men står den på kaffegæster er det oplagt at anvende dem til en pavlova med sensommerbær.
Det skal du bruge:bær_parlova_opskrift.JPG-fil

2-3 æggehvider
1 knivspids salt
150 g sukker
1 tsk. eddike

Kom æggehviderne i en skål og tilsæt salt. Pisk det stift. Tilsæt sukker og eddike (det sidste for at bunden bliver sprød udenpå og blød inden i). Pisk det sejt og fordel det på en badeplade med bagepapir. Bag marengsen i ca. 1 time ved 150 grader. Lad den afkøle. Læg bunden på et fad, pisk fløden og kom den over bunden. Pynt med bær eller frugt. Her er brugt brombær, efterårshindbær og blåbær fra haven. bær_opskrift.JPG-fil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *