SigFRED – Unikt, smukt sengetøj til babyen eller junior

En dygtig, kreativ kvinde, som vi kender, har netop lanceret et nyt brand indenfor baby- og juniorsengetøj. Mærket hedder SigFRED og er smukt designet håndsyet sengetøj med navn på. Håndværket er helt i top og kvaliteten er forrygende! SigFRED_baby_sengetøj_navn.JPG-filSå står du og mangler en helt unik og smuk gave til barnedåben eller en anden særlig andledning, hvor man gerne vil give en helt særlig gave til en helt særlig person, kan vi varmt anbefale dig at kigge forbi facebookesiden SigFRED.SigFRED_baby_sengetøj.JPG-fil Vi er fan!!!SigFRED_baby_sengetøj_navn.JPG-fil Den tilhørende hjemmenside www.SigFRED.nu er under konstruktion, men forventes færdig i slutningen af september. SigFRED_baby_sengetøj_salg.JPG-fil Ser flere designs på fb-siden SigFRED

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *