Lyslanterner opgraderet med svævende sommerfugle

Har nydt de sidste dages smukke, solrige vejr og ikke mindst de lune, stille aftner. Mine lanterner med sommerfugle, som jeg lavede til sommerfesten, er igen blevet sat frem i haven for at hygge. Jeg har leget lidt med et accessories til lanternerne i form af sommerfugle på tynd ståltråd, der er sat på lanterne, så det ser ud som om de flyver over lyskeglen.lanterner_diy_sommerfugle_haven.JPG-fil
Klip et par sommerfugle ud i karton og lim/tape en tynd ståltråd på sommerfuglekroppen.lanterner_diy_sommerfugle_haven.JPG-fil Fastgør tråden på lanternen. Jeg vikler den fast på den øverste “round head”, og bøj ståltråden så sommerfuglen får den ønskede placering over lanternens lyskegle. Smukt ikke?lanterner_ diy_sommerfugle_haven.JPG-fil
Fremgangsmåden til lanternerne finder du HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *