Pengegave til de jagtglade :-)

I weekenden var vi inviteret til et fantastisk bryllup! Parret ønskede sig penge til en fælles jagtrejse. pengegave_kronhjort_diy.JPG-filPengegaver kan være lidt kedelige, hvis de blot lægges i en konvolut på gavebordet, så hvordan kunne det gøres til en festlig og personlig gave. Efter utallige omveje – ideer der blev fostret og forkastet – nåede vi frem til denne model. Et motiv af en kronhjorte skabt i 10ér og 20ér.
Først fandt jeg et godt motiv på nettet, som blev kopieret op i den ønskede størrelse.kronhjort_pegegave_diy.JPG-fil Delene blev klippet ud, så motivet kunne tegnes op på den sorte baggrund, jeg ønskede til billedet. Næste face er lidt af et puslespil. Jeg lage mønterne op på en kopi ved siden af og fik flyttet rundt, indtil både motiv og antallet af mønter passende. En efter en flyttede jeg mønterne over på den sorte baggrund og fastgjorde dem ved hjælp af lidt “elefantsnot” på bagsiden.kronhjort_pegegave_diy.JPG-fil Det færdige mønt-motiv blev lagt i en skifteramme og pakket smukt ind. Man kan efterligne ideen med mange andre motiver fx fodbold i tier og femmer til konfirmationsgaven eller et havestol-motiv til fødselaren, der ønsker sig nye møbler. pengegave_diy.JPG-fil
Se også ide til pengegave-kransekage
HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *