Perleflag-fabrikken

Frem med hama-perlerne, perlepladen og strygejernet!flag_hama_diy.JPG-fil Saml familien og sæt en større flagproduktion i gang.flag_hama_diy.JPG-fil Flagene har utallige anvendelsesmuligheder alt efter årstiden og familiens mærkedage. Hæng dem på juletræet i december, på fødselarens stol ved morgenbordet eller i træerne til havefesten. Man kan eksperimentere med flagenes farver og design. Lav pastelfarvede flag til at fejre forårsjævndøgn, bolsjestribede flag til sommerens farverige begivenheder eller prikkede, når bjergtrøjen i Tour de Franch vindes af netop din favorit. flag_hama_diy.JPG-fil
Det er ganske hyggeligt at eksperimentere med flag i forskellige farver og design. flag_hama_diy.JPG-fil
Se også vores bud på diy-flag: flag i avispapir og avisflag med bånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *