Flag-upcycling

En helt enkel og uprætentiøs måde at fremstille sine egne flag på er, at male en avisside rød med vandfarve så teksten ses gennem farvelaget. Lad siden tørre. Flag_flagranke_diy.JPG-FIL Lav en skabelon af et splitflag i karton i den ønskede størrelse. Fold den malede avisside dobbelt og tegn flaget op med blyant. Klip det ud. Klip en hvid papirstrimmel ud og lim den på flaget, således at det danner flagets hvide kryds. Flag_flagranke_diy.JPG-FIL Man kan evt. erstatte papirstrimlen med et hvidt bånd. Læg en snor, der hvor flaget foldes, og sæt den fast ved at lime flagstykkerne oven på hinanden. Ønsker du at lave en flagranke, limes flagene på en lang snor. Brug flagene på gaver eller over bordet ved festlige lejligheder.Flag_flagranke_diy.JPG-FIL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *