Blomster-frådseri

Der er ikke mange blomster, som jeg under mig selv at frådse af i rå mængder i buketter. Syrener er undtagelsen, der bekræfter reglen! syren_buket.JPG-FIL De gror i stort set alle de levende hegn omkring mit hjem og selvfølgelig også i haven. Så når det er syrentid, er alle vaser fyldt op og huset dufter af maj.syre_buket.JPG-FIL
I år er det ikke kun i vaserne indendørs, der er syrener, men også en gammel zinkspand ved hoveddøren er fyldt til randen med en duftende velkomst til alle, der lægger vejen. Og jeg er vild med effekten!!!
Kan du som jeg ikke få nok af syrener i denne tid, er det nu, du skal lave en portion syrensaft.

Smut og sødt!
Smut og sødt!
Du kan finde opskriften lige HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *