Wepaint.dk – for dig der søger ny inspiration!

Mal spændende malerier og få seriøs information om maling med akrylfarver. Sådan lyder det fra de to kreative kvinder bag den spændende hjemmeside wepaint.dk, som vi gerne vil lave lidt reklame for 🙂 Derfor får de ordet denne gang!
wepaint.dk kursus landskabsmaleri (1)
wepaint.dk kan være din vejviser på et eventyr, hvor du selv bestemmer handlingen fra det første penselstrøg til den spændende slutning på et maleri.

wepaint.dk er en hjemmeside, hvor du kan downloade spændende og sjove malerkurser. Bag internetfirmaet står kunstneren Charlotte Niemann og hendes elev Bente Petersen. Charlotte Niemann har undervist i tegning, akvarel, akrylmaling i 22 år, har tegnet og malet altid og har desuden udstillet og solgt til et hav af kunstforeninger og private. Bente Petersen har malet og tegnet i mange år, og deltaget i flere kurser ved forskellige kunstnere.

Malekurserne fra wepaint.dk er opbygget, så du nemt kommer i gang, let kan overskue arbejdsprocessen og er tilrettelagt, så du hele tiden lærer nyt. Du lærer fx at blande mange farver, at anvende forskellige og anderledes maleteknikker, at komponere et billede og lege med de forandringer, der opstår i maleriet undervejs. Hver enkelt kursus er forberedt ned i mindste detalje, og du oplever processen både fra underviserens og elevens side. Opgaverne er desuden gennemtestet af både øvede og uøvede malere!

Se også de mange gode og gratis malertips på wepaint.dk.
Klik herunder og se et eksempel på det vi laver:
prøvesider-blå-blomster (1)
Få overblik over de forskellige wepaint.dk kurser her: wepaint.dk på Pinterest eller tilmeld dig nyhedsbrev fra wepaint.dk (send din e-mail til info@wepaint.dk)

De to dygtige damer baf wepaint.dk
De to dygtige damer baf wepaint.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *