Påsken i støbeskeen

Vi er så småt gået i påske-mood. beton _ æg _ diy.JPG-fil Påsken falder tidligt i år, så samtidig med at jeg fik ryddet lidt op udendørs, fandt jeg mine skattede betonæg fra sidste år frem og lavede et par små stilleben med forårsfornemmelser.beton_æg_diy.JPG-fil
Jeg fik sat lidt nye betonæg over ved samme lejlighed. Dem kan man bare ikke få for mange af! De er så dekorative at pynte op med både inde og ude. Er du som jeg heldig af kende nogen, der har gæs, kan du måske få nogle af de første gåseæg, som alligevel bliver sorteret fra. De er absolut skattene i min samling.
HER kan du se hvordan du støber æg.

Nyudklækkede betonæg klar til at dekorer med ude og inde.
Nyudklækkede betonæg klar til at dekorer med ude og inde.

En tanke om "Påsken i støbeskeen"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *