Perlefugle diy

Dagslængden er nu tiltaget med 2 timer og 34 minutter, og det skaber heftig aktivitet hos havens fugle. Snart er mejserne i gang med deres første kuld unger, mens solsortehannen melodisk kræver sit territorium fra granens høje top.fugle_hama-perler.JPG-FIL Det er tiden med fuglesang i luften og perlefugle på nøgne grene i vasen.

Perlefugle på grene fra kirsebærkonel
Perlefugle på grene fra kirsebærkonel

Dekorer grenene fra haven med fugle fremstillet i hama-perler for at forstærke forårsfornemmelsen. Tag fuglebogen frem og byg din egen fugleversion på pladen ud fra billedet eller gå mere systematisk til værks ved at tælle dig frem via fotoserien her i artiklen. Her er til mange hyggelige, kreative timer sammen med børnene, der lige nu nyder vinterferiens frihed. hamaperler_fugle_diy.JPG-filNår fuglen er bygget færdig, lægges et stykke bagepapir over den, og perlerne smeltes forsigtigt sammen ved at stryge med et varmt strygejern. Vend perlerne af perlepladen og stryg ligeledes på bagsiden. Bind en snor i fuglen og hæng den op.
Du kan finde tips til drivning af grene HER
musvit
musvit
rødkælk
rødkælk
bogfinke
bogfinke
solsort
solsort
rødkælk version 2
rødkælk version 2
dompap
dompap

hamaperler_fugle_diy.JPG-fil

Inspirationen til de fine perlefugle stammer fra denne skønne blog Kreauglen. Tjek den ud!!!!

En tanke om "Perlefugle diy"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *