Hæklede flag

På denne årstid er det hyggeligt at trække hen foran brændeovnen og nørkle med lidt håndarbejde. Jeg faldt oven en opskrift på hæklede flag på nettet, og kastede mig over projektet.hækle_flag_diy.JPG-FIL
Jeg har hæklet flag i mange forskellige farve og samlet dem på en snor til en festlig flagranker. Den skal pynt til årest festligheder.hækle_flag_diy.JPG-FIL
Har vilde planer om at hækle dannebrog- flagranker til juletræet, så mon ikke der er til mange timers nørkleri foran brændeovnren i årets løb. hækle_flag_diy.JPG-FIL

3 tanker om "Hæklede flag"

    1. Jeg har fundet den på nettet. Søgte på hæklede flag og fik et par brugbare hits. Jeg er ikke nogen ekspert ud i hæklingens kunst, men ved hjælp af et par YouTube videoer fandt jeg ud af, hvordan de forskellige masker skal håndteres.
      Pøj pøj med projektet 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *