Kæmpefastelavnsris

Sæt kulør på februar med farverige uldtotter på nøgne grene og skab dit eget kæmpe fastelavnsris til glæde for folk og fugle.
fastelavnris_diy.JPG-fil
Fold små uldtotter og vikl en tynd ståltråd omkring den ene ende, så de danne små duske. Find et træ eller en busk i haven og bind uldtotterne på de nøgne grene. Ud over at være et farverigt indslag på en ofte grå årstid nyder havens småfugle også godt af arrangementet. De er begyndt at samle redematerialer og kan ikke stå for muligheden for at anskaffe et farvestrålende væg til væg- tæppe i havens mange redekasser. Det er sjovt at følge deres kamp om at trække ulden ud af totterne, så placer gerne fastelavnsriset tæt ved husets ruder.

3 tanker om "Kæmpefastelavnsris"

  1. Dejligt med lidt ny inspiration til fastelavn. Simpelt og effektfuldt!!! Fik lige pyntet en af buskene i haven sammen med yngste barnet. Stor begejstring!!!
    Kh Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *