DIY-FASTELAVNSLYS

En lysende Fastelavns-ide!

At fremstille sine egne motiver på lys er både en personlig og sjov måde at pynte bordet til hverdagsfester, særlige lejligheder og årets højtider.
stjerner_papir_diy.JPG-FIL
Det skal du bruge:
Bloklys
Diverse servietter
Teske

Lav en skitse af din figur eller find et passende fastelavnsmotiv på fx nettet. Klip figurdelene ud af det yderste mønstrede lag på servietterne, og læg dem klar. Varm indersiden af en teske over et tændt stearinlys. Læg servietstykkerne på lyset, og gnid med den varme skes yderside på servietdelene. Varmen fra skeen får stearinen under servietten til at smelte. Man behøver ikke at lægge hele figuren på, på en gang. Man kan også tilføje delene en ad gangen, hvis det gør processen mere overskuelig. Dette kan være en fordel, hvis børnene fremstiller deres egne lys.
Lys_diy_fastelavn.JPG-FIL

4 tanker om "DIY-FASTELAVNSLYS"

 1. De er sååå fine!!! Rigtig dejligt kreaprojekt med ting som allerede er på lager. Så skal der hygges med saks og servietter i aften😊
  Mvh Bodil

 2. Jeg er vild med de lys I har lavet! Vil bare lige høre om servietten ikke brænder når lyset er tændt?
  Med venlig hilsen Trine

  1. Hej Trine
   Vi kan ikke afvise, at det kan ske, at lyset kan antænde servietten, men vi har aldrig oplevet det men nogen af de mange lys, vi efterhånden har lavet på denne måde.
   Som med al levende lys er det en god ide at holde øje og ikke forlade det med ild i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *