Et bragende godt og lykkebringende nytår!

Snart lukker endnu et år ned, og et nyt og ubrugt står for døren.
2015 har for vores vedkommende været fyldt med aktivet og gode oplevelser. Vi har postet ca 170 indlæg i løbet af året, fået tilknyttet bloggen på Facebook, skrevet 25 artikler til Fyenske Medier og deltaget i flere arrangementer bla Bogmessen i Bellacenteret for at pronominer vores bog Vidunderlig Vinter , som vi udgav sidste år i november. Det har på mange måder været et år med fart over feltet på den gode måde!

Brikker fra året der gik på www.vidunderligeårstider.dk
Brikker fra året der gik på www.vidunderligeårstider.dk

Vi har for få dage siden tilknyttet bloggen til instagram. I kan følge os der på vidunderlige_aarstider.
Vi går forsat og drømmer om at udgive endnu en bog i årstidernes tegn, og håber at 2016 bliver året hvor dette bliver en realitet, så mon ikke 2016 også bliver et spændende og begivenhedsrigt år at se frem til😊

Vi ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår!!!
Takker for året det gik! Tak fordi I af og til kigger forbi, for jeres søde kommentarer og likes på fb. Det giver god energi og lyst til at skrive og finde på nye kreative ideer her og der og alle vegne!

Mvh Bit og Esther

3 tanker om "Et bragende godt og lykkebringende nytår!"

 1. I må også have et godt nytår. Har været så heldig at få jeres bog i julegave – sikke en fantastisk bog den kan i være stolte af. Håber i får mulighed for at udbygge med de andre årstider 😉 Marianne

  1. Hej Marianne!
   Tak for din ros! Dejligt, at andre kan få gavn af vores ideer! Vores drøm er også at få udgivet de andre årstider😃
   Rigtigt godt nytår til dig!
   Kærlig hilsen Esther og Bit

 2. Rigtig godt nytår!
  Tak for alle de mange inspirerende ideer gennem dette år! Jeg håber, det næste bringer lige så mange :0)
  GODT NYTÅR!
  Hilsen Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *