Det blomster derude

I dag er der en pause i både jule-tamtamen og regnen. Et kærkomne mulighed til at komme lidt i haven og se, hvordan det står til derude. Jeg havde ikke nået at klippe de gamle blade af mine påskeklokker, så saksen kom med på tur. Og under de gamle blade åbenbarer sig de fineste sprøde blomsterstilke og sarte blomster. Og jeg måtte da lige snuppe en af de fine blomster med ind😊påskeklokke.JPG-FIL
Har du som jeg ikke fået klippet de gamle blade af juleroser og påskeklokker er det tiden nu. Ikke alene kommer blomsterne mere til deres ret, men det forhindre også evt sygdomme i at sprede sig fra år til år. påskeklokke.JPG-FIL
Stå dine pæoner også med deres visne blade, er det ligeledes en rigtig god ide at fjerne disse for at undgå svampesygdomme i at sprede sig. Læg ikke hverken bladene fra påskeklokker og pæoner i komposten, da sygdommene kan spredes via denne. påskeklokke.JPG-FIL

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *