Låge nr 24 – Hør nu spiller Søren Banjomus

Sidste låge i vores julekalender byder på en lille hyggelig aktivitet for ungerne, mens vi voksne farer rundt for at nå det sidste inden den store aften. Vi håber I har nydt vores kalender og har fundet inspiration til stort og småt.
image
Brug paprør fra køkke- eller toiletrullerne til at fremstille mus i flokkevis.
Klip paprøret i ca. 1 cm skiver og lim dem sammen med en limpistol. Tryk papcirklen, der anvendes til musens hoved lidt sammen, så det spidser til mod snuden. Klem halecirklen helt sammen og form arme og fødder ved at klemme cirklerne i form. Lim til sidst øjne og snude på og afslut med en sløjfe. Til snude kan fx anvendes en perle eller som her en kugle formet i silkepapir. Til øjne kan fx anvendes perler eller som her tørre mariebær.
Tip: mal paprørsstykkerne før de anvendes.20151221_093244
Vidunderlige årstider ønsker alle en rigtig glædelig jul!

4 tanker om "Låge nr 24 – Hør nu spiller Søren Banjomus"

 1. Søde ide! Tak for jeres kalender her i december. Jeg har nydt at følge den. Det er dejligt at blive inspireret til at være lidt kreativ selv. Alt for meget her i julen handle om at forbruge og ikke om at skabe.
  God jul og tak for jeres blog!
  Mvh Maja

 2. Dejligt at høre! Vi synes også at det med at samles og lave sin egen pynt høre julen til. Det sætter et skønt personligt præg på hjemmet, at mikse det man i forvejen har, med det skabt i hyggeligt samvær. Ellers kan der godt komme til at blive lidt for meget designer-jul over det😊 god jul!

 3. Glædelig jul til jer begge to!
  Det har været skønt at følge jeres julekalender gennem hele december!
  Vi har brugt flere af jeres ideer! Tak for inspiration!!!!
  Go’ jul og godt nytår fra Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *