Låge nr 18 – Julen har englelyd

Dagens låge er fyldt med englelyd og poesi.engle_diy.JPG-FIL Jeg har foldet engle ud af siderne fra en gammel salmebog,- siderne har en smuk gennemskindelighed, når det sparsomme vinterlys falder på dem, og de ledt gulnede sider bidrager til englens skrøbelige udseende. engle_diy.JPG-FIL
I en gammel bibel fandt jeg nogle falmede sider fra en kalender, som jeg også fik foldet nogle engle af. engle_diy.JPG-FIL
Sådan gør du:
Fold to sider som en harmonika. Vær præcis med at folde siderne, da det let ses, hvis man får dem foldet skævt.engle_diy.JPG-FIL Sy en tråd fast i den ene ende af en af siderne. Lav en løkke og stik nålen gennem.engle_diy.JPG-FIL Fold den anden side på midten og stik nålen gennem. engle_diy.JPG-FIL Kom en hvid perle på tråden og afslut med en palliet af guld. Til sidst limes vingekanten fast til krop-siden og hamonika-folderne rettes til.
Jeg har foldet en del engle med tekster fra julesalmer,- ikke at det kan ses, men jeg synes, der er noget betagende over at hænge englene på juletræet vel vidende, at det er disse salmer, jeg sammen med familien skal synge, mens vi går rundt om træet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *