Kalenderlys i sød indpakning

Dette bud på en sød og farverigt krans til kalenderlyset kan få smilet frem hos selv den største julefornægter. Den skal stå hos nogle søde børn helt frem til juleferien. Gad vide om de kan holde fingeren vær, for den dufter lokkende af lakridskonfekt!
image
Det skal du bruge:
En halmkrans med en diameter på ca. 20 cm.
2 poser lakridskonfekt
Limpistol

Lim lakridskonfekten på halmkransen med limpistolen. Undlad at lime på kransens bund. Husk undervejs at se på fordelingen af både farver og typer lakridskonfekt, så kransen får et ensartet udtryk, når den er færdig. Læg kransen på et kagefad og stil kalenderlyset i midten.
En anden sød ide til kalenderlys for børn findes her

3 tanker om "Kalenderlys i sød indpakning"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *