En julekalender her på bloggen?

Da vi for år tilbage begyndte at tale om at skrive en bog, var vores oprindelige ide at skrive en julekalender-bog med 24 kreative ideer. Men det greb om sig og langsomt voksede årstidskonceptet frem og manifisterede sig i vores bog “Vidunderlig Vinter”, som udkom sidste år. vidunderlig_vinter _julekalender. JPG-FIL
Men bare fordi vi fik udgivet bogen, stopper ideerne jo ikke med hele tide at poppe op! Og skulle der være et forlag, der kunne tænke sig at udgive endnu en bog med udgangspunkt i julens kreative univers, har vi nok af ideer på lager. Så sig endelig til😊
Men mens vi venter på at blive opdaget, sysler vi lige nu med en light version her på bloggen! betonfad
Hvad siger I til en julekalender med låger fyldt med kreative diy-ideer og syndige julelækkerier, som hver dag i december frem til den 24. åbenbarer sig her på bloggen?
Vi er fulde af ideer, så vi håber, I vil lege med😊 Vi kan næsten ikke vente…

5 tanker om "En julekalender her på bloggen?"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *