Låge nr 10 – Rå juletræer i traktorslange med betonfod

I denne diy har jeg kombineret traktorslange, kobbertråd og beton. Jylepynten får et råt udtryk, der passer fint ind i både den traditionelle julepyntning og den enkle boligstil. juletræ_traktorslange_diy.JPG-fil
Klip et stykke metaltråd på ca 25 cm. Vikl den ene enden af tråden lidt rundt om en tang som en spiral. Smør et engangskrus (gerne med riller) med madolie og kom lidt beton i. Metalenden med spiralformen sættes ca. halvt ned i betonen, og det tørrer et par døgn. Ved hjælp af et sæt stjerneformet kageudstikker tegnes stjernerne op på bagsiden af traktorslange (fås hos dækhandler). Stjernerne klippes ud.juletræ_traktorslange_diy.JPG-fil Lav et lille hul midt i stjernerne med fx en spids saks og stik dem på metaltråden. Afslut med at bøje en stjerne i kobbertråden.juletræ_traktorslange_diy.JPG-fil
Stjerne-juletræerne er smukke, hvis de laves i lidt varieret størrelser og stilles samlet på et bord eller udendørs på et fad.

Har man ikke lyst til at kaste sig ud i beton, kan denne erstattes med ler. Traktorslangen kan erstattes med pap i forskellige grønne nuancer.

2 tanker om "Låge nr 10 – Rå juletræer i traktorslange med betonfod"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *