Æblekranse og hjerter

æbler_krans.JPG-filLige nu er jorden under mit paradisæbletræ dækket af de smukkeste røde små æbler. Jeg synes simpelt hen, at de er for smukke til blot at ende som rynkne rådne æbler, så der må handles! Jeg har samlet en del til små kranse, men alle æbletyper kan anvendes. De indsamlede æbler trækkes på ståltråd. Form ståltråden i den ønskede form først og ret den efterfølgende ud igen, så er det nemmere at få formen på plads, når æblerne er trukket på. Stik ståltråden gennem æblerne og pres dem godt sammen. Efterlad et par cm tråd i begge ender, som afslutningsvis presses ind i de æblerne der sider for enden af tråden. Vikle evt. lidt tynd ståltråd om samlingen, så den ikke går løs. æble_krans.JPG-fil

Tip: har du mange paradisæbler, så lav gerne nogle kranse og læg i fryseren. De pynter på træerne i frostklare vinterperioder, og glæder havens fugle. Almindelige æbler kan også fryses som krans, de fylder bare en del mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *