Æblekasse ved hoveddøren

En enkel kurv eller kasse med æbler pynter rigtig meget ved hoveddøren eller på terrassen, men ønsker du en lidt anderledes dekoration, der ikke tager meget tid at lave, kan du trygt kaste dig ud i denne. æbler_pynt.JPG-FILDu skal bruge en gammel frugtkasse eller anden form for trækasse. Hammer evt. nogle søm gennem bunden så ca. 2 cm stikker op inde i kassen. Fordel sømmene lidt skødesløst og med en afstand, der giver lidt afstand mellem æblerne. Pres æblerne ned over sømmene og fyld mellemrummene ud med fx mos, strå, hø, blomsterhovederne af sankt hans urt eller georginer. Man kan også med held undlade sømmene og lægge æblerne tæt i kassen og efterfølgende fylde mellemrummene ud.
Se hvordan du laver smukke kranse af paradisæbler HER

En tanke om "Æblekasse ved hoveddøren"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *