Halloween-lygter

I mørket lyser disse frække halloween-ansigter festligt op. De er med til at sætte dig i godt humør og har en stemningsfyldt virkning. Halloveen_diy.jpg.fil
Lygterne er meget simple at fremstille og er velegnet at lave sammen med børn. Du skal ikke bruge en hel masse forskellige og dyre materialer.
Glas
Du har blot brug for en række gamle og forskellige sylteglas, en almindelig limstift, hvid og orange creppapir samt lidt sort karton.

Lim direkte på glasset og sæt herefter creppapiret på. Klip øjne, munde og næser ud af det sorte karton og lim disse på glasset til sidst.
Halloween_diy.jpg-fil
Til sidst sættes et fyrfadslys i glasset og (u)hyggen spreder sig

4 tanker om "Halloween-lygter"

 1. Ej de er godt nok søde! Er så småt i gang med at pynte op sammen med ungerne og de her skal da indgå i årets halloween udsmykning. Kan de godt tåle at stå udendørs, hvis de får et lag lim ovenpå papiret?
  Venlig hilsen Sofie

 2. Mon man kan bruge alm servietter også? Det kan nemlig skaffes i vores lille by 😄
  Da lige et lille hyggeligt projekt for børnene mens jeg syer😃

  1. Kære Sofie, Marianne og Pia!
   Hvor er det dejligt med flere ideer. Selvfølgelig kan både servietter og silkepapir også bruges. Jeg havde bare en rest crepepapir ligende fra tidligere projekter. Jeg har ikke prøvet at give lygterne en gang lim, så de kan stå ude, men det er da bestemt et forsøg værd!
   Tak for inspiration!
   Mange hilsner fra Esther og Bit

 3. De er bare så søde og holder nok længere end de “rigtige” græskar.
  Jeg tænkte på, om man ikke også kan bruge silkepapir?
  /Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *