Dåse-skjul

Insekthoteller bygget op i træ er smukke og meget anvendelige men kræver lidt tid og fingersnilde. Men mindre kan også gøre det ud for et boligkompleks for boligsøgende insekter.Så er træ, søm og hammer en uoverstigelig udfordring for dig, eller skal yngre børn være med i ”Projekt Insekthotel”, kan vi anbefale at anvende konservesdåser til formålet. Insekthotel_diy.jpg-filFjern bunden i en tom dåse, mal den evt. udvendig og fyld dåsen med insektvenligt materialer. Hæng dåsen op i en snor eller saml flere dåser med et gammelt læderbælte eller reb og hæng installationen op på væggen eller i et træ i haven.
Få flere ideer til bygning af og inspiration til materialer mm

3 tanker om "Dåse-skjul"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *