fantastiske cupcakes

For 14 år siden havde jeg et barselvikariat for Camilla! Vi har stadig kontakt, selvom vi nu er på forskellige skoler. Udover lærerlivet har Camilla Faurskov en passion for at bage! Det er hun super dygtig til og desuden er hun utrolig kreativ til at dekorere kager til bryllupper, konfirmationer, fødselsdage eller bare til en hyggelig eftermiddag!
Nu har Camilla fået sin egen butik, hvorfra hun sælger unikke og meget holdbare cupcakes-forme og diverse tilbehør hertil!
Prøv at kigge forbi Camilla her:
http://www.cups4cakes.dk
cupcakes
Camilla afholder desuden cupcake-kurser ind i mellem for både børn og voksne. Det kan du læse meget mere om på hendes facebookside: https://www.facebook.com/pages/Cups4Cakes/687275594700911?sk=timeline

Jeg har aldrig haft held med cupcakes – men Camillas flotte billeder har alligevel fået mig til at afprøve bagningen igen – især da hun viste mig formene her:
IMG_9253
Brug din yndlingsopskrift læg lidt frosting på toppen af den færdige cupcake, så ”popcornene” kan klistre fast. Du kan bruge rigtige popcorn eller som her mini-skumfiduser.

2 tanker om "fantastiske cupcakes"

  1. Hvor er de søde! Det er bare en rigtig sjov ide – især til ungernes filmaften med klassekammeraterne!Jeg må vist lige ind og kigge på Camilla’s hjemmeside.
    /Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *