Endelig weekend

Nåede for første gang i lang tid hjem, mens det stadig var lyst og hvilket lys! Solen spillede i de sidste gyldne blade, der stædigt fastholder deres position på bøgetræerne, selv om november rinder ud om kun en uge. Himlen havde den helt specielle blegblå tone,  der varsler kulde i luften og indikerer, at der måske er temperaturændring på vej.  Elsker sådanne dage,- og ikke mindst udsigten til en gentagelse i morgen. 

Hvad kan man så bruge sådan en helt ubrugt weekend til?  Jeg snupper en tur på årets første julemarked med indlagt gåtur og hygge med et par veninder. Håber på lidt ny inspiration og måske lidt powershopping af materialet til adventkransen.

Her ud over sniger der sig sikkert et par krea-projektet ind. Med stor sandsynlighed lidt flere af min seneste dille string-art som disse.

20141120_163448

Er helt pjattet med, hvor forskellige udtryk de får alt efter papir- og trådvalg. Og alle de muligheder for anvendelse 🙂

Lægger gerne en anvisning ind, hvis nogen ønsker det. Skriv blot en kommentar.

20141121_17043420141120_163200

 

 

En tanke om "Endelig weekend"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *