Mal på sten!

Knytnæve-store sten fra stranden er ideel som lærred for finurlig kreativitet. Stenenes form og farve giver mulighed for at lade fantasien løbe og finde skjulte motiver. Mal_sten.JPG-FIL Sidste år i forbindelse med undervisningen i billedkunst lavede alle eleverne huse på medbragte sten. Det blev til en hel lille by med et skønt, varieret udvalg af huse i alle farver og former med finurlige detaljer som balkoner, klatreroser og Halloween-græskar ved døren. Mal_sten.JPG-FIL
Jeg har malet stenene med akrylmaling, der giver en fin blank overflade.
Find andre strand-ideer HER og HER

En tanke om "Mal på sten!"

  1. Nej hvor der de flotte! Lige til en hyggedag med ungerne. Er altså også meget inspireret af jeres tang-billeder. De er så smukke!
    Mvh Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *