ISTID

Sommer, sol og is hører uløseligt sammen! Vi har i den sidste tid eksperimenteret med forskellige smagsvarianter af egne læskende is, så der er fyldt op i fryseren til ferie og hygge.

Forskellige variationer af striber! Rabarbersaft og hyldeblomstsaft er frost lag på lag over nogle dage. Smager af sommer!
Forskellige variationer af striber! Rabarbersaft og hyldeblomstsaft er frost lag på lag over nogle dage. Smager af sommer!

Det er også nu at du har mulighed for at nå at lave en sidste omgang rabarbersaft, før planterne skal holde sommerpause samt fremstille en ekstra potion hyldeblomstsaft begge dele er super at benytte til frys-selv is.
Frem med alle  isformene! Nu skal der leges med smag, farve og form.
Frem med alle isformene! Nu skal der leges med smag, farve og form.

Her ud over blev der også lavet flere varianter af frugt-smooti bla brombær, stikkelsbær og mango. Det er bare at eksperimenter og anvende bær og frugt i sæson.
De isforme, jeg havde på lager, er med farverige låg/pind kombination, så jeg måtte udvikle en løsningsmodel, da jeg hellere ville have “rigtige” træpinde i. Løsningen blev måske ikke særlig elegant men ganske effektiv!
Man må prøve sig frem, hvis man gerne vil have "rigtige" træ-ispinde i isen. Denne løsning fungere!
Man må prøve sig frem, hvis man gerne vil have “rigtige” træ-ispinde i isen. Denne løsning fungere!
Kivi-is med frugtstykker og røde is af rabarbersaft.
Kivi-is med frugtstykker og røde is af rabarbersaft.

3 tanker om "ISTID"

  1. Hvor er de is fine! Har lige at en sidste potion hyldebærsaft over som det skal trylles lidt god is ud af. Tror jeg vil forsøge at kombiner det med jordbærsaft, så jeg også kan få så fine stribede is som jer😊
    Fortsat god sommer😎

  2. Jeg har idag holdt oprydningdag i min frugt- og grøntsagsskuffe i køleskabet. Jeg fik ud af alle disse lavet forskellige juice’r og nu vil jeg prøve at lege med farverne til hjemmelavet og STRIBET is :0)
    /Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *