Smuldredej med rabarber

rabarber_kage.JPG-fil
Så er de første rabarber klar til høst i haven. Det betyder, at denne klassiker, hvis grundopskrift kan anvendes til stort set alt slags frugt alt efter årstiden, er på vej i ovnen.

Dej:
100 g margarine
2 dl mel
1 dl sukker
Frugt (i dette tilfælde rabarber) i ca. 1,5 cm. højde i en tærteform
+ 2-3 spsk sukker til at drysse frugten med

Rens og snit rabarberstilkene i 1 cm. stykker. Kom dem i et smurt tærtefad. Drys med sukker. Kom margarine, sukker og mel i en dejskål og smulder det godt sammen med hænderne. Det skal ikke blive en fast masse. Kom smulderdejen over rabarberne og bag kagen i ca. 30 minutter ved 200 grader.

SONY DSC
SONY DSC
Få flere opskrifter med rabarber HER, HER og HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *