Har du været på sofari?

sofari.JPG-filPå søndag den 31.maj har du mulighed for at besøge nogle af landets økologiske svinebønder, og se hvordan grisene bor. sofari.JPG-fil
Det er en helt unik oplevelse for hele familien at se søerne omgivet af nysgerrige smågrise stikke hovederne ud af deres fødehytter, eller følge bander af livlige grislinger, der lystigt prøver friheden af i fuld firspring hen over græsmarken. IMG_0932
Så har du aldrig været på sofari, kan det varmt anbefales at kigge forbi en af de gårder, der holder åben hus! Vi gør det år efter år og vender berigede og glade hjem med lysten til selv at få en so med grise i baghaven. sofari.JPG-fil Find en gård i nærheden af dig på www.sofari.dk

2 tanker om "Har du været på sofari?"

  1. Tak for endnu et tip til en anderledes oplevelse for familien! Vi var forbi en lokal svinebonde og det var en fantastisk oplevelse for alle. Ungerne var vildt begejstret, og det må jeg tilstå, at det var vi voksne også. Så jeg kan godt forstille mig at dette også bliver en tilbagevendende begivenhed for mig og familien i årene fremover!
    Mvh Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *