Forårstur til Fredrichsstad

Gavlhusene på torvet
Gavlhusene på torvet
I sidste weekend var vi på tøsetur til Fredrichsstad i Nordtyskland – også kaldet Nordens Venedi. Måske lidt en overdrivelse men den lille by med kanaler og Hollands inspirere gavlhuse er absolut et besøg vær!
Rådhuset i forårsklæder
Rådhuset i forårsklæder
Byen kan ses på et par timer, men skal man suge stemningen til sig, er den ideel til en weekendtur, da der er flere interessante og skønne steder i området. Og er man heldig med vejret,,, er de mange hyggelige cafeer og fortovsrestaurant på og omkring hovedtorvet og langs kanalerne et godt sted at følge bylivet, mens man nyder en kold øl i solen.
Overalt i byen ses gamle døre med flotte udskæringer
Overalt i byen ses gamle døre med flotte udskæringer
Overalt i byen mylder foråret frem.
Overalt i byen mylder foråret frem.

En tanke om "Forårstur til Fredrichsstad"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *