syndig søndagsbrownie

Vi skulle have gæster til eftermiddagskaffe og så måtte en kage jo fremtrylles. Det er længe siden, jeg sidst har bagt brownies – så valget faldt herpå.

Jeg havde en rest marcipan-makroner fra Løgismose, som jeg hakkede og tilsatte i dejen. Det gav en fin smag.
Jeg havde en rest marcipan-makroner fra Løgismose, som jeg hakkede og tilsatte i dejen. Det gav en fin smag.

Det skal du bruge:
200 g smør
200 g hakket, mørk chokolade
125 g mel
3 æg
265 g sukker
½ tsk havsalt

Smelt først smørret i en gryde og kom den hakkede chokolade her i, så det smeltes til en ensartet masse. Kom mel, æg,sukker og salt i en skål og rør til det får en blød og luftig konsistens. Langsomt tilføjes chokolade-smørret. Har du lyst kan du efterfølgende tilsætte ekstra groft hakket chokolade eller nødder. Kom brownie-dejen i en lille bradepande str 22 x 22 cm beklædt med bagepapir.
Bages i ca. 25 minutter på 180 grader.
Lad kagen hvile et par timer inden den serveres.

3 tanker om "syndig søndagsbrownie"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *