Vil du vinde bogen “Vidunderlig vinter”?

Ny bog!!!

 

Nu har du muligheden for at give dig selv eller en du holder af en ekstra julegave.
Vi udlodder et eksemplar af vores bog blandt jer, der følger bloggen. Er du endnu ikke fast følger, kan du nå det endnu ☺

Hvordan deltager du?

 • følg bloggen vidunderlige årstider
 • skriv hvorfor du fortjener at vinde “Vidunderlig vinter”
 • saml ekstra lodder ved at hverve nye følger på bloggen. 1 lod for hver person du hverver.  Skriv deres navne i kommentaren.

Når vi over 50 faste følgere inden konkurrence udløber, udtrækker vi en lille ekstra præmie.

VINDEREN FINDES SØNDAG DEN 14. DECEMBER.

6 tanker om "Vil du vinde bogen “Vidunderlig vinter”?"

 1. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et eksemplar af Vidunderlige vinter, fordi der er mange gode idéer, som ikke koster en formue. Hvis jeg har nået at anskaffe mig bogen, har jeg en veninde, som helt sikkert vil blive glad for Vidunderlige vinter 🙂

 2. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et eksemplar af Vidunderlig vinter, fordi der er mange gode idéer, som ikke koster en formue. Hvis jeg har nået at anskaffe mig bogen, har jeg en veninde, som helt sikkert vil blive glad for Vidunderlig vinter 🙂

 3. Jeg skal da vinde bogen, fordi den det er en fantastisk hygespredene bog. Den vil jeg elske at have stående på min reol, og tage frem og kigge i når jeg er alene og når familie og venner kommer forbi til Vidunderlige Vinrersysler og julehygge. Om det så er småkager eller snemænd eller noget helt andet bogen inspirerer til denne dag,

  Jeg hverver Linda Andersen, Tanja Nielsen, Anni Huus, Jette Nancke

 4. Jeg vil meget gerne vinde et eksemplar af Vidunderlige Vinter. Den er utrolig inspirerende til hyggelige stunder i den mørke tid.
  Jeg hverver Lone Sønnichsen og Birthe Johannessen.

 5. Jeg vil gerne vinde bogen, da jeg har købt 2 stk. som gaver til min søster og en veninde. Nu må det være min tur til at finde inspiration til juletræer, julegløgg, luciabrød, lakridskager og andre vinterting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *