Kategoriarkiv: vi anbefaler!

SigFRED – Unikt, smukt sengetøj til babyen eller junior

En dygtig, kreativ kvinde, som vi kender, har netop lanceret et nyt brand indenfor baby- og juniorsengetøj. Mærket hedder SigFRED og er smukt designet håndsyet sengetøj med navn på. Håndværket er helt i top og kvaliteten er forrygende! SigFRED_baby_sengetøj_navn.JPG-filSå står du og mangler en helt unik og smuk gave til barnedåben eller en anden særlig andledning, hvor man gerne vil give en helt særlig gave til en helt særlig person, kan vi varmt anbefale dig at kigge forbi facebookesiden SigFRED.SigFRED_baby_sengetøj.JPG-fil Vi er fan!!!SigFRED_baby_sengetøj_navn.JPG-fil Den tilhørende hjemmenside www.SigFRED.nu er under konstruktion, men forventes færdig i slutningen af september. SigFRED_baby_sengetøj_salg.JPG-fil Ser flere designs på fb-siden SigFRED

Fjollede fugle på lærredet

Har du en drøm om at begynde at male eller mangler du inspiration til nye motiver og tekniker, kan vi anbefale dig at kigge forbi wepaint.dk. Her kan du købe malerkurser, som trin for trin fører dig gennem den kreative proces. Lige nu har de et nyt kursus, hvor du kan få inspiration til at male skønne, fjollede fugle.
Vi har haft mulighed for at afprøve deres kurser og de er en stor hjælp og inspiration til at nå fra ide til færdigt maleri. Tjek dem ud!!!
Fjollede Fugle Malekursus wepaint.dk (1)
Bliv forårsfjollet og mal Fjollede Fugle med wepaint.dk, og lær anderledes metoder, når du starter et maleri.
Malerkurset koster kun 250,-. Du får en trin for trin vejledning, der guider dig sikkert gennem maleprocessen, du lærer mange forskellige spændende maleteknikker og får tips undervejs.

De to dygtige damer baf wepaint.dk
De to dygtige damer bag wepaint.dk

Køb malerkurset HER

Læs mere om wepaint.dk HER

Wepaint.dk – for dig der søger ny inspiration!

Mal spændende malerier og få seriøs information om maling med akrylfarver. Sådan lyder det fra de to kreative kvinder bag den spændende hjemmeside wepaint.dk, som vi gerne vil lave lidt reklame for 🙂 Derfor får de ordet denne gang!
wepaint.dk kursus landskabsmaleri (1)
wepaint.dk kan være din vejviser på et eventyr, hvor du selv bestemmer handlingen fra det første penselstrøg til den spændende slutning på et maleri.

wepaint.dk er en hjemmeside, hvor du kan downloade spændende og sjove malerkurser. Bag internetfirmaet står kunstneren Charlotte Niemann og hendes elev Bente Petersen. Charlotte Niemann har undervist i tegning, akvarel, akrylmaling i 22 år, har tegnet og malet altid og har desuden udstillet og solgt til et hav af kunstforeninger og private. Bente Petersen har malet og tegnet i mange år, og deltaget i flere kurser ved forskellige kunstnere.

Malekurserne fra wepaint.dk er opbygget, så du nemt kommer i gang, let kan overskue arbejdsprocessen og er tilrettelagt, så du hele tiden lærer nyt. Du lærer fx at blande mange farver, at anvende forskellige og anderledes maleteknikker, at komponere et billede og lege med de forandringer, der opstår i maleriet undervejs. Hver enkelt kursus er forberedt ned i mindste detalje, og du oplever processen både fra underviserens og elevens side. Opgaverne er desuden gennemtestet af både øvede og uøvede malere!

Se også de mange gode og gratis malertips på wepaint.dk.
Klik herunder og se et eksempel på det vi laver:
prøvesider-blå-blomster (1)
Få overblik over de forskellige wepaint.dk kurser her: wepaint.dk på Pinterest eller tilmeld dig nyhedsbrev fra wepaint.dk (send din e-mail til info@wepaint.dk)

De to dygtige damer baf wepaint.dk
De to dygtige damer baf wepaint.dk